Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 085-2003999
Of WhatsApp: 0613986578
 Uw ongedierte bestrijder!

Wij zijn HOB, uw ongediertebestrijder!

Biografie van HOB

hob gieten

HOB Gieten is opgericht op 1 januari 2003. Hoofddoel is ongedierte (plaagdieren) problemen oplossen bij de zakelijke en particuliere klant.Wij doen daarnaast ook advies en preventie omtrent ongedierte  (plaagdieren) bij verbouw en nieuwbouw (vanaf de tekentafel) van woningen en bedrijfspanden en fauna beheer. 

Wij zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een professioneel en gecertificeerd team.

 

Visie van HOB

Wij zijn professioneel, klantgericht, snel, flexibel en een goed bereikbaar bedrijf dat begrippen als korte lijnen, betrokkenheid en persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan.

We blijven constant streven naar vernieuwing en verbeteringen. Dit vinden we belangrijk, want in de plaagdierbestrijding is het wel en wee van mens en dier van belang.

 

Specialisatie van onze ongediertebestrijders

In de loop van de jaren is ons pakket van diensten uitgebreid. Wij hebben ons de laatste jaren gespecialiseerd in het bestrijden van overlast van steenmarter(s).

Daarnaast bestrijden wij ook muizen, rattenhoutworm-, boktor- en spinnen, wij hebben gekwalificeerde en vakbekwame timmerlieden in dienst (ten behoeve van preventie), fauna beheer,verkoop van ongedierte middelen.