Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 0592-262185
 

Wij zijn HOB, uw ongediertebestrijder!

Biografie van HOB Plaagdierexperts

HOB Gieten is opgericht op 1 januari 2003. Hoofddoel is ongedierte (plaagdieren) problemen oplossen bij de zakelijke en particuliere klant.Wij doen daarnaast ook advies en preventie omtrent ongedierte  (plaagdieren) bij verbouw en nieuwbouw (vanaf de tekentafel) van woningen en bedrijfspanden en fauna beheer.  Wij zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een professioneel en gecertificeerd team.

Wij zijn professioneel, klantgericht, snel, flexibel en een goed bereikbaar bedrijf dat begrippen als korte lijnen, betrokkenheid en persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. We blijven constant streven naar vernieuwing en verbeteringen. Dit vinden we belangrijk, want in de plaagdierbestrijding is het wel en wee van mens en dier van belang.

Werkwijze van HOB

Als u contact opneemt of belt via ( 0592-262185 ) krijgt u de persoon aan de telefoon die gelijk en zo snel mogelijk een afspraak kan maken. Wij voeren altijd eerst een inspectie uit om te gaan kijken hoe groot het probleem is, ook kijken wij naar wat er moet gebeuren. Aan de hand van de resultaten van de inspectie gaan wij te werk. Het verschilt per soort ongedierte hoe wij te werk gaan. Bijvoorbeeld de steenmarter, daar kijken wij hoe wij u huis steenmarter dicht kunnen maken zodat de steenmarter in de toekomst wordt voorkomen. Maar bij de muizen kijken wij vooral hoe wij de bestrijding zo snel en effectief mogelijk kunnen aanpakken.

Specialisatie van onze ongediertebestrijders

In de loop van de jaren is ons pakket van diensten uitgebreid. Wij hebben ons de laatste jaren gespecialiseerd in het bestrijden van overlast van steenmarter(s).

Daarnaast bestrijden wij ook muizen, rattenhoutworm-, boktor- en spinnen, wij hebben gekwalificeerde en vakbekwame timmerlieden in dienst (ten behoeve van preventie), fauna beheer,verkoop van ongedierte middelen.