Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 0592-262185
 

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes zijn zeer hinderlijk, zilvervisjes brengen veel knaagschade aan verschillende voorwerpen. Ook komen ze vaak in grote hoeveelheden voor. Voor u het weet komen er overal zilvervisjes vandaan. Wij hebben zelf een zeer effectieve bestrijding uitgevonden. Zilvervisjes bestrijden is een lastig klusje. Wij kunnen meerdere bestrijdingen uitvoeren, zo hebben wij de lijmvallen met effectieve lokstof. Ook hebben wij speciale gel om de zilvervisjes mee te bestrijden. Ook is het mogelijk om een naden en kieren behandeling uit te voeren tegen de zilvervisjes.

♦ Wilt u weten welke bestrijding het best bij u past? Neem dan nu contact op!

HOB Plaagdierexperts:

→ Homepagina

→ Ander ongedierte

Wat ons onderscheid van andere ongediertebestrijders is dat wij u ontzorgen van alle problemen eromheen. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt, zo hoeft u niks te doen tijdens het proces van ongediertebestrijding. Wij maken gebruik van onze betrouwbare netwerken die specifieke problemen oplossen.

Bij zilvervisjes is het belangrijk dat de bestrijding werkt, daarom hebben wij verschillende bestrijdingen tegen de zilvervisjes. 

Als u ons als uw ongediertebestrijder inschakelt, dan maken wij zo spoedig mogelijk een afspraak om vervolgens al uw ongedierte te gaan bestrijden. Wij zijn professioneel, klantgericht, flexibel en een goed bereikbaar bedrijf dat begrippen als betrokkenheid, korte lijnen en persoonlijke service hoog heeft staan. Wij blijven constant streven naar vernieuwing en verbetering van het bedrijf en onze werkzaamheden.

Informatie over zilvervisjes:

Soms veroorzaken de visjes in grote getallen zoveel schade en hinder aan dat een bestrijding nodig is; men kan dan gebruik maken van een residueel werkend middel waarmee alle schuilplaatsen worden behandeld. HOB Plaagdierexperts heeft een biologisch vangsysteem ontwikkeld, waarbij geen bestrijdingsmiddel worden toegepast. Dit systeem is zeer effectief en toepasbaar in woningen, kantoren e.d.

Deze primitieve insecten komen voor in allerlei soorten gebouwen. De insecten komen vaak in het huis binnen door mee te liften met voedsel, verhuisdozen, meubilair, oude boeken, papier en oude kleding. Het zilvervisje leeft het liefst in vochtige (75 tot 95% luchtvochtigheid) koele plaatsen, zoals de kelder, toilet, badkamer en de keuken en wordt dan ook veel gevonden in nieuwbouwwoningen vanwege de nog vochtige muren en het gebruikte hout.

Tip. Vochtliefhebbers zoals zilvervisjes weert u als u goed ventileert en vochtproblemen aanpakt.

 

 

Zilvervisjes bestrijden?

Neem vandaag nog contact op voor een professionele zilvervisjesbestrijding!

► Neem contact op

Volg ons ook op onze social-media!:

Youtube:Hob,Facebook:@Hob,Twitter:@hob,Instagram:hob

Wilt u meer informatie of gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!