Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 0592-262185
 

Overlast van mieren

 

→ Glanzende houtmier
→ Rode bosmier
→ Faraomier
→ Grasmier
→ Rode steekmier
→ Tuinmieren

Mieren bestrijden:

Mieren zijn vaak een hinderlijke soort ongedierte. Ze lopen overal en je komt ze overal tegen. Mieren kunnen voedselwaren aantasten en sommige mieren kunnen zelfs steken. Mieren bestrijden is vaak een lastige klus met de bestrijdingsmiddelen voor de particulier. Deze middelen geven vaak niet het gewenste effect. Wij beschikken over professionele bestrijdingsmiddelen die zeer effectief zijn tegen het mierennest.

Faraomieren kunnen ziektes verspreiden als ze op zoek zijn naar voedsel. Grote aantallen mieren kunnen ook etenswaren en steriele plaatsen besmetten. Meestal als u de mieren in grote aantallen ziet lopen dan is dat meestal in een lijn, dat is omdat mieren een geur achterlaten ook wel feromoon genoemd. Ook kunt u de lijn terug volgen en dan komt u hoogstwaarschijnlijk bij het mierennest uit. 

Gewone producten uit de winkel hebben meestal niet het gewenste effect, bel 0592-262185 en wij verlossen u snel én voordelig van de mierenoverlast!

Als u mieren heeft is het belangrijk dat u die zo spoedig mogelijk laat bestrijden. Mieren zijn zeer hinderlijk en kunnen ook voedselwaren aantasten. Met onze snelle service en de effectiefste bestrijding bent u het snelst van uw mieren af. Mierenbestrijding is meestal een lastige klus dus is het extra belangrijk dat het door een professioneel bedrijf wordt bestreden.

U kunt altijd een vrijblijvende prijsaanvraag aanvragen, wij zullen eerst een inspectie uitvoeren om te kijken waar de mieren vandaan komen, hoe groot het nest is en hoe wij de mieren zo effectief mogelijk kunnen bestrijden. Zo kunnen wij de effectiefste bestrijding uitvoeren. Mierenbestrijding gebeurt meestal door middel van gif, deze gif is niet verkrijgbaar voor een particulier.

Mieren herkennen:

Mieren worden pas zichtbaar boven de grond als de mierenkolonie zo groot is dat de voedselbevoorrading onder de grond op raakt. De mierenpopulatie kan oplopen van 100 mieren tot aan 1000+ mieren. Heeft u het idee dat er mieren in uw huis/tuin bevinden? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak om de schade zo klein mogelijk te houden.

 

Bestrijding en preventie:

Benieuwd naar de mogelijkheden van bestrijding en preventie? Neem contact met ons op!

Mieren gezien?!

Neem zo spoedig mogelijk contact op voor professionele mierenbestrijding!

Ook kunt u een vrijblijvende prijsaanvraag aanvragen!

► Neem contact op

Volg ons ook op onze social-media!:

Youtube:Hob,Facebook:@Hob,Twitter:@hob,Instagram:hob

Wilt u meer informatie of gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

 

Contactformulier