Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 0592-262185
 

Ongediertebestrijding Groningen!

Last van ongedierte? HOB Plaagdierexperts 

Heeft u te maken met overlast door insecten, knaagdieren of ander vervelend ongedierte? Wacht dan niet en schakel de hulp in van Hoekstra ongediertebestrijding. In Groningen en omstreken zijn we door onze hoge mate van deskundigheid en uitstekende service, al jaren een begrip op het gebied van ongediertebestrijding. Door ons uitgebreide netwerk kunt u bij ons terecht voor de bestrijding en preventie van vrijwel alle soorten ongedierte. Ook voor spoedklussen kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak! 

Actuele ongedierte

Ongediertebestrijding in Groningen

In een studentenstad als Groningen, met veel oude panden en rondslingerend afval, is de kans op ongedierte altijd aanwezig. Ongedierte in uw huis is niet alleen vervelend, maar het kan ook serieuze risico's vormen voor uw gezondheid. Daarom is het van belang om tijdig te beginnen met het bestrijden van ongedierte. In Groningen-stad, maar ook in de provincie, komt Hoekstra Ongediertebestrijding na het maken van een afspraak graag langs voor een inspectie of acute bestrijding. Zodra de omvang van het probleem duidelijk is en we een bestrijdingsplan op maat hebben gemaakt, gaan we voor u aan de slag! Onze gecertificeerde ongediertebestrijders voorzien u bovendien graag van deskundig advies.

Contactformulier

Steenmarter verjagen

Het hele jaar door krijgen we meldingen over steenmarters die in Groningen zorgen voor woningschade en geluid- en stankoverlast. Vermoed u dat er steenmarters in úw woning zitten? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op. Door te laat in te grijpen kan de schade namelijk al snel oplopen tot enkele honderden of duizenden Euro's. In Nederland is de steenmarter een beschermde diersoort en is het bij wet verboden om deze dieren te vangen of te doden. Hoekstra ongediertebestrijding heeft vele jaren ervaring met het opsporen en verjagen van steenmarters, maar ook in het vakkundig afdichten van ingangen. Zodat uw woning weer steenmarter-vrij is, en dat ook blijft.

We voeren altijd eerst een inspectie uit op locatie, tegen een vast bedrag. Als we de situatie in kaart hebben gebracht maken we voor u een plan op maat en sturen we u een vrijblijvende offerte. Lees meer over onze steenmarter verjaging en preventie.

 

 Hob is dé steenmarter specialist van het Noorden! ♦

♦ Alleen bij ons krijgt u een garantiecertificaat van 5 jaar op preventie werkzaamheden ♦

Wespen bestrijden

Wespen kunnen een ware plaag zijn. Veel mensen zijn er bang voor en ervaren de insecten als zeer hinderlijk. De steek van een wesp is meestal alleen pijnlijk, maar kan in sommige gevallen ook gevaarlijke allergische reacties veroorzaken. In de zomer worden wespen weer actief en maken ze nesten, en ontvangen we veel meldingen van overlast. Heeft u ook last van wespen of een wespennest? Neem dan vooral geen risico's en neem contact op met Hoekstra ongediertebestrijding voor een afspraak. Onze gecertificeerde ongediertebestrijders hebben de juiste bescherming en attributen om de wespen effectief te bestrijden. Ze geven u ook graag deskundig advies.

♦ Lees meer over onze wespen bestrijding of neem contact opvoor het maken van een afspraak!

Ongediertebestrijding in Groningen nodig?

Heeft u ongedierte in uw huis of omgeving? Vraag een vrijblijvende prijsaanvraag aan of bel!

► Neem contact op

Volg ons ook op onze social-media!: 

Youtube:Hob,Facebook:@Hob,Twitter:@hob,Instagram:hob

Wilt u meer informatie of gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op! 

Ongedierte tijdlijn Welke plaagdieren zijn nu actief?