Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 085-2003999
Of WhatsApp: 0613986578
 Uw ongediertebestrijding specialist!

HOB doet uw ongediertebestrijding!

Hoekstra ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding,wij bestrijden uw ongedierte met spoed! Wij bestrijden o.a.:Muizen en wespen maar ook verjagen wij steenmarters binnen en buitens huis.

Wij hebben gecertificeerde en professionele ongedierte bestrijders. Heeft u ongedierte en wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op!

Hoekstra's service

Bij ons kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en wij sturen u dan ook zo spoedig mogelijk een offerte. Naast bestrijden en offertes kunnen wij u ook deskundig advies geven, zo geven wij allerlei benodigde informatie om preventief van uw ongedierte af te komen.

Wat ons onderscheid van andere ongediertebestrijders is dat wij u ontzorgen van alle problemen. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt, zo hoeft u niks te doen. Wij maken gebruik van onze betrouwbare netwerken die specifieke problemen oplossen.

Als u ons als uw ongediertebestrijder inschakelt, dan maken wij zo spoedig mogelijk een afspraak om vervolgens al uw ongedierte te gaan bestrijden. Wij zijn professioneel, klantgericht, flexibel en een goed bereikbaar bedrijf dat begrippen als betrokkenheid, korte lijnen en persoonlijke service hoog heeft staan. Wij blijven constant streven naar vernieuwing en verbetering van het bedrijf en onze werkzaamheden.

Steenmarter verjagen

Heeft u een steenmarter in het huis en wilt u hem zo snel mogelijk verjagen? Wij verjagen de steenmarter zo spoedig mogelijk, ook brengen wij wering (preventie) aan.Wij voeren eerst een inspectie uit om te kijken waar de steenmarter binnen komt, als wij de inspectie hebben gedaan weten wij wat er moet gebeuren om het huis en/of bedrijfspand preventief te beschermen tegen de steenmarter. Wij zorgen met onze snelle service en deskundig advies dat u steenmarter vrij komt.

Steenmarters veroorzaken veel geluid-en stankoverlast. De stankoverlast wordt veroorzaakt door de ontlasting, urine en geurvlaggen die ze uitzetten. Ook vernielen ze een hoop, dat komt omdat: steenmarters scherpe nagels -en tanden hebben. Ze maken onder andere rieten daken, isolatiebeplanting, dakbeschot en auto kabels kapot.

Vrijblijvende prijsaanvraag

> Wilt u meer weten over de overlast en hoe u kunt herkennen of u een steenmarter heeft? Klik dan HIER. Of wilt u gelijk een afspraak maken neem dan contact op!

Wespen bestrijden

Wij bestrijden de wespen met bestrijdingsmiddelen, deze handeling wordt gedaan door onze ongediertebestrijder. Neem geen risico's en laat ons de wespen bestrijden.

De grootste wespenplaag is nu achter de rug, maar toch is het nog mogelijk om hier en daar een wesp te zien. Grote kans is dat het eenzame wesp is die op zoek is naar een plek om te overwinteren. Dit wil zeggen dat als u een wesp tegen komt dat het niet gelijk betekend dat u een wespennest in huis heeft, Ziet u meerdere wespen vliegen en regelmatig, dan is het mogelijk dat er nog een nest in de omgeving bevindt.

Neem dan geen risico's om het zelf te gaan bestrijden.Wij maken zo spoedig mogelijk een afspraak en geven uw deskundig advies over de wespen. Onze ongedierte bestrijders hebben bescherming en daar de juiste attributen voor.

> Wilt uMEER informatie of heeft u wespennest? Neem dan contact met ons op!

Muizen bestrijden

Muizenbestrijding door HOB, wij bestrijden muizen met spoed door onze snelle service. De bestrijding wordt uitgevoerd door onze ongedierte bestrijders.

U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen, ook geven wij deskundig advies over de Muizen. Muizen kunnen: veel lawaai en stankoverlast veroorzaken.Wij bestrijden de muizen door middel van klemmen en eventueel gif, dat ligt aan de grootte van de muizenplaag.Bij het bestrijden van muizen is het heel belangrijk om ook preventie aan te brengen, om muizen te bestrijden en te voorkomen is het belangrijk dat de toegangswegen naar het huis en/of bedrijfspand worden gesloten.

Muizen kunnen heel wat ziektekiemen verspreiden wat zeer slecht voor uw eigen gezondheid is. Muizen veroorzaken ook bevuiling van voedselvoorraden. HOB geeft ook deskundig advies ook informatie over  hoe u zelf wat technieken toepassen waardoor u de kans op muizen al heel wat verkleind wilt u meer over deze technieken lezen? Klik dan op de rode link!

> Wilt u weten hoe u muizen kunt herkennen en wat u zelf kunt doen? Klik danHIER.

Hoekstra's visie

Wij blijven constant naar vernieuwing en verbetering streven, zo maken en bedenken wij onze eigen producten die tot nu toe een succes zijn, maar ook vinden wij het belangrijk in de ongediertebestrijding dat het wel en wee van mens en dier van belang is. Wij zijn een bedrijf die professioneel, klantgericht, snel, flexibel te werk gaat. We zijn een goed bereikbaar bedrijf dat begrippen als korte lijnen, betrokkenheid en persoonlijke service hoog heeft staan, wij geven ook deskundig advies over de ongedierte. 

HOB Bestrijdingsproducten

Wij hebben ook producten die wij verkopen. Wij verkopen allerlei bestrijdingsproducten die u zelf kunt gebruiken om zelf uw ongedierte te lijf te gaan!

Maar wij hebben ook producten in de:HOB-Shop die wij zelf gebruiken en dus ook aanraden, bij deze producten vind u het ''Hoekstra's keuze''stikker.Wilt u meer informatie of producten? bezoek onze ''HOB-Shop!'' Niet duidelijk wat een product is of doet? U kunt ons altijd bellen (0592-262185) of een WhatsApp (06-13986578) sturen!

Hoekstra's keuze

HOB doet uw ongediertebestrijding!

Hob aan het werkWij bestrijden allerlei soorten ongedierte, wij bestrijden onder andere: muizen, wespen, steenmarter(s),zilvervisjesen nog veel meer. Als u een steenmarter in huis hebt dan kunnen wij hem verjagen en voeren wij ook preventie uit om het in de toekomst een 2e keer te voorkomen.Wij zijn uitgegroeid tot een bedrijf met 10 ongediertebestrijders die allemaal gecertificeerd zijn en professioneel te werk gaan. Naast bestrijden geven wij ook informatie over preventie bij de tekentafel bij verbouwingen of nieuwbouw om ongedierte in de toekomst te voorkomen. Ook voeren wij preventie uit, zo verjagen wij steenmarters maar kijken wij ook hoe ze binnen zijn gekomen en sluiten we dat af nadat de steenmarter weg is.

>Heeft u overlast van ongedierte? Neem dan contact met ons op!

Behaalde certificaten binnen HOB:

 • Certificaat steenmarters
 • Bestrijdingstechnicus
 • Certificaat houtrot verwerkende schimmels
 • VIP-Keurmerk
 • Certificaat vleermuizen
 • IPM-Keurmerk
 • Certificaat adviseur houtbescherming
 • Certificaat communicatie
 • Certificaat teken en ziekte van Lyme
 • Certificaat voertuigbeheersing
 • Certificaat bedwantsen
 • Certificaat VCA vol

HOB in het nieuws!

Ook komen wij, net als velen in het nieuws. Wij zijn al in meerden kranten en tijdschriften te vinden, bent u benieuwd naar de artikelen? Klik dan HIER

Volg ons ook op onze social-media!:

Youtube:Hob,Facebook:@Hob,Twitter:@hob,Instagram:hob

Wilt u meer informatie of gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Ongedierte tijdlijn Welke plaagdieren zijn nu actief?