Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 0592-262185
 

Hoornaar

→ Homepagina
→ Andere ongedierte

Een hoornaarsnest dicht bij huis? Zoek bij de verwijdering van een hoornaarsnest professionele hulp en laat het zo snel mogelijk bestrijden door onze lokale ongediertebestrijders. Onze bestrijdingstechnici zijn gekwalificeerd en ervaren. Wij zijn zo overtuigd dat onze aanpak effectief is dat u garantie krijgt op de bestrijding die we uitvoeren!

♦ Heeft u overlast van een hoornaarsnest? Neem contact op!

Hoornaarbestrijding

Onze ongediertebestrijders zijn gespecialiseerd in het bestrijden van de hoornaar! Wij bestrijden honderden nesten per jaar en hebben al vele klanten met volle tevredenheid geholpen door onze snelle en effectieve aanpak! Hoornaars kunnen een gemene steek geven, hierdoor zijn veel mensen bang voor deze dieren. Laat een hoornaarsbestrijding dan ook over aan een professional.

Informatie over hoornaars

De hoornaar kan tot 3,5 centimeter lang worden en is hiermee de grootste wespachtige van België en Nederland. Daarnaast komt de wesp voor in delen van Azië en is door de mens uitgezet in Noord-Amerika. Behalve door indrukwekkende afmetingen valt de hoornaar op door zijn roodbruine kop en borststuk en het duidelijk hoorbare, zoemende vlieggeluid. De soort komt niet in grote aantallen voor in België en Nederland, maar is ook weer geen zeldzaamheid. De hoornaar is vooral aan te treffen in het oosten van Nederland. De hoornaar wordt meer dan twee keer zo groot als de meeste andere wespen zoals die uit het geslacht Vespula. Ondanks de indrukwekkende lichaamsgrootte en het luide gezoem is de hoornaar beduidend minder agressief in vergelijking met andere wespen.

Volg ons ook op onze social-media!:

Youtube:Hob,Facebook:@Hob,Twitter:@hob,Instagram:hob

Wilt u meer informatie of gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Contactformulier