Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 0592-262185
 

Wespennest verwijderen

→ Homepagina
→ Andere ongedierte

Wespennest verwijderen door HOB. Wij hebben professionele ongediertebestrijders die elk jaar vele wespennesten verwijderen. Wij zullen in de meeste gevallen het nest laten zitten nadat de wespennest is bestreden. Wij laten de wespennest zitten omdat de wespen die nog buiten vliegen nog terug gaan naar het nest, doordat wij de wespennest laten zitten worden ook die wespen bestreden. Bij uitzonderingen zullen wij de wespennest verwijderen.

* Wij bieden de optimale bestrijding, zo geven wij garantie op het bestreden nest. Zo bent u in 1 keer van uw wespennest af. Voor meer informatie neem contact op.

♦ Heeft u een overlast van een wespennest? Neem contact op!

Wespen bestrijden

Wij hebben al vele klanten met volle tevredenheid van hun wespen afgeholpen. Wij hebben speciale gif tegen de wepsennest. Laat onze professionele ongediertebestrijders de wespennest bestrijden! Neem geen overbodige risico's want een wespensteek kan behoorlijk pijn doen. Wij maken gebruik van een zeer effectief bestrijdingsmiddel zodat de wespen zo snel mogelijk verdwijnen. Wespen komen vooral op zoetigheden af, probeer dit te vermijden.

Informatie over wespenWespennest bestrijden

De meest voorkomende wespensoort in Nederland zijn de: Gewone wesp en de Duitse wesp. Hun hebben een karakteristieke gele en zwarte dwars tekening op het achterlijf en de overgang van borststuk naar achterlijf sterk ingesnoerd. Wespen begaan een volledige gedaanteverwisseling en eind April zet de jonge koningin de eitjes af. De duur van ei tot volwassen wesp is ongeveer 3 tot 5 weken. Werksters verzorgen verder het broed van het wespennest en de bouw van het nest. De levensduur van de werksters zijn ongeveer: 6 tot 7 weken. De wespen leven in groepen bij elkaar in een wespennest. Alleen de jonge koninginnen overwinteren. Wespen voeden zich met eiwithoudend en suikerhoudend voedsel.Een wespennest word slechts een seizoen bewoond.Wespen kunnen hinderlijk en soms pijnlijke steken toebrengen. Het hoofdbestanddeel van gif van wespen bestaat uit histamine en apitoxine; een steek is meestal ongevaarlijk. De gewone-en de Duitse wesp vangen en consumeren erg veel lastige en schadelijke insecten, vooral kamervliegen en steekmuggen. Een populatie van 400 wespen kan per dag wel 3000 gevangen prooidieren naar het wespennest brengen.

Heeft u een wespennest?

Heet u overlast van wespen? Maak dan nu een afspraak of bel voor professionele wespenbestrijding!

 

Contactformulier

Volg ons ook op onze social-media!:

Youtube:Hob,Facebook:@Hob,Twitter:@hob,Instagram:hob

Wilt u meer informatie of gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!