Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 0592-262185
 

Steenmarter in huis?

 

 

Heeft u een steenmarter in huis? Dan heeft u waarschijnlijk last van lawaai en een vieze stank en loopt u risico op schade. Omdat de steenmartereen beschermde diersoort is, is het niet toegestaan om deze dieren te vangen of met middelen te bestrijden. HOB Plaagdierexperts heeft jarenlange ervaring met zowel het verjagen als het weren van steenmarters. 

 

 

Kies voor HOB Plaagdierexperts:

♦  HOB Plaagdierexperts is dé steenmarter specialist van Noord Nederland. Met onze jarenlange ervaring hebben we al veel klanten van hun steenmarter problemen afgeholpen.

♦  We geven als enige bedrijf 10 jaar garantie op steenmarter preventie!

  Deskundig personeel dat altijd op de hoogste is van de nieuwste methoden en wetgevingen.

Voorkom overlast en schade aan uw woning en neem contact met ons op!

Contactformulier

Unieke werkwijze:

Veel bedrijven gebruiken aluminium of rvs vogelwering, dakvoetprofielen, gaas of ander weringsmateriaal om de steenmarter buiten te houden. Naast dat deze weringsmethodes erg duur zijn, geven deze bedrijven geen garantie en moeten wij vaak bij deze woningen alsnog onze methode toepassen om de steenmarter echt te weren. Wij van HOB passen een zeer betaalbare techniek toe die al 20 jaar effectief door ons wordt gebruikt en daarom geven wij 10 jaar garantie op onze preventie! Zo weet u zeker dat uw huis goed is afgesloten!

Tijdens het eerste bezoek komen wij niet langs voor een offerte, maar voor een inspectie. In 80% van de inspecties komt de overlast namelijk niet door een steenmarter, vaak kunnen we dan door advies te geven het probleem al oplossen. Het zou zonde zijn als u preventie laat aanbrengen voor een steenmarter terwijl de overlast van iets anders komt. Onze ervaren en opgeleide inspecteurs bekijken de volledige buitenkant van de woning om te bekijken of er een steenmarter naar binnen kan. Wij kunnen aan de hand van sporenonderzoek ontdekken of er ook echt een marter naar binnen gaat. Komt de overlast door een steenmarter? Dan krijgt u van ons een offerte voor verjaging en preventie. Komt de overlast door iets anders? Dan krijgt u van ons advies en indien nodig voorstellen voor aanpassingen van de woning. Niet alleen bij steenmarters kunnen we effectief preventie aanbrengen, maar ook voor muizen, vogels etc.

 

Een inspectie kost bij ons € 75,00 incl. btw, hiervoor mag u het volgende verwachten:

Determinatie van het dier wat de overlast geeft (gaat het inderdaad om een steenmarter, of komt het bijvoorbeeld door muizen, vogels of een ander dier)

► Grondige inspectie van de woning, waarbij we kijken naar mogelijke toegangswegen van een steenmarter.

► Deskundig advies.

► Indien nodig, nog dezelfde dag een scherpe offerte op maat.

 

Trainingen:

De steenmarter is bezig met een flinke opmars in Nederland, ook in andere regio's van het land komen veel meldingen binnen van overlast van steenmarters. Omdat bij preventie niet alleen bouwkundig inzicht komt kijken, maar ook het gedrag en de leefwijze van de steenmarter, is het belangrijk dat bedrijven die zich richten op preventie goed ingelicht zijn over alle aspecten van het werk. Als steenmarterspecialist geeft Hans Hoekstra (eigenaar HOB Plaagdierexperts) trainingen aan gemeenten, ongediertebestrijders en geïnteresseerden in Nederland, België en Duitsland.

Ook interesse in een training? Ga voor meer informatie en aanmeldingsopties: Killgerm.nl/steenmarters

 

 

 

Steenmarter herkennen:

U kunt aan diverse verschijnselen de aanwezigheid van steenmarters herkennen, hier een paar voorbeelden.

U hoort veel lawaai 's nachts of 's ochtends.

U heeft een duidelijke ingang rondom uw huis.

Er heerst een sterke geur in uw huis.

Als er uitwerpselen zichtbaar zijn dan kunt u ze daar duidelijk aan herkennen.

Sporen van ontlasting te zien aan het plafond.

 

Heeft u last van een steenmarter en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Neem dan contact op met ons via het contactformulier of bel 0592-262185 

 

 

Volg ons ook op onze social-media!:

Youtube:HOB,Facebook:@HOB,Twitter:@HOB,Instagram:HOB

Wilt u meer informatie of gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!