Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 0592-262185
 Uw ongedierte bestrijder!

Ongediertebestrijding Assen!

HOB Plaagdierexperts

Professionele ongediertebestrijding in Assen? Wij bestrijden alle soorten ongedierte. Wij hebben gespecialiseerde ongediertebestrijders die zo effectief mogelijk het ongedierte te lijf gaat. Wij maken onder andere gebruik van eigen ontwikkelde methodes, deze blijken uit resultaat zeer effectief te zijn.

Waarom HOB als ongediertebestrijder? Wij zijn een bedrijf die professioneel, klantgericht, snel en flexibel te werk gaat. We zijn een goed bereikbaar bedrijf dat begrippen als korte lijnen, betrokkenheid en persoonlijke service hoog heeft staan, ook geven wij deskundig advies over de bestrijding en ongedierte. Ook ontzorgen wij u van het gehele ongediertebestrijdingsproces, zo hoeft u geen andere bedrijven te bellen indien nodig.  Wij maken gebruik van onze betrouwbare netwerken die specifieke problemen oplossen.

U kunt contact opnemen door een vrijblijvende prijsaanvraag in te vullen. Ook kunt u bellen naar ons nummer, zo krijgt u gelijk de persoon aan de lijn die inzicht heeft in alle afspraken, op deze manier wordt u zo snel mogelijk geholpen.

♦ Heeft u ongedierte en wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op! 

Actuele ongedierte

Contactformulier

Ongedierte in huis

Ongedierte in uw huis is zeer onhygiënisch, ook veroorzaken ze geluid en stankoverlast. U kunt ongedierte herkennen aan de geluiden, schade en stankoverlast. Wilt u meer informatie over welke soorten ongedierte er zijn en hoe u ze kunt herkennen? Klik danhier, klik op het soort ongedierte waar u denkt last van te hebben en u vindt alle informatie!

Wij kunnen u helpen bij de preventie en beheersing van ongedierte in alle facetten. Wij komen natuurlijk bij u thuis of op het bedrijf om te helpen.

Ongediertebestrijding Assen

Ongedierte komt veel voor in Assen, van winkelcentra tot aan huizen. Door de huizen die met vaak met houten delen zijn gebouwd zijn vaak gevoelig voor houtaantasters zoals de boktor. Door de slechte preventie aan de panden komen muizen, ratten, steenmarters en ander ongedierte veel voor in Assen.

Wij als ongediertebestrijders bieden een snelle service met de meest effectieve oplossing. Preventie speelt daarin een grote rol, preventie is belangrijk om de volgende keer ongedierte te voorkomen. Ook geven onze ongediertebestrijders deskundig advies, zo krijgen wij het optimale resultaat. Wij beschikken over gespecialiseerde en gecertificeerde ongediertebestrijders, onze ongediertebestrijders hebben al vele jaren ervaring met het weren en bestrijden van ongedierte. 

 Hob is dé steenmarter specialist van het Noorden! ♦

 

Wespen bestrijden

Wij bestrijden de wespen met bestrijdingsmiddelen, deze handeling wordt gedaan door onze ongediertebestrijder. Neem geen risico's en laat ons de wespen bestrijden.

Het is de tijd van de wespen. Wespen worden weer actief en gaan weer nesten maken. Wespen worden vaak als zeer hinderlijk beschouwen en veroorzaken veel overlast. Ook kunnen wespen steken en dat kan in ernstige gevallen een zeer ernstige allergische reactie veroorzaken. Wij maken zo spoedig mogelijk een afspraak, neem geen risico's om het zelf te gaan bestrijden. Wij maken zo spoedig mogelijk een afspraak en geven uw deskundig advies over de wespen. Onze ongediertebestrijders hebben bescherming en daar de juiste attributen voor.

> Wilt umeer informatie of heeft u wespennest? Neem dan contact met ons op!

Ongediertebestrijding in Assen nodig?

Heeft u ongedierte in uw huis of omgeving? Vraag een vrijblijvende prijsaanvraag aan of bel!

► Neem contact op  

Volg ons ook op onze social-media!: 

Youtube:Hob,Facebook:@Hob,Twitter:@hob,Instagram:hob

Wilt u meer informatie of gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

 

Ongedierte tijdlijn Welke plaagdieren zijn nu actief?