Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 0592-262185
 

Ongediertebestrijding Winschoten!

Ongediertebestrijding in Winschoten en omgeving

Heeft u hulp nodig bij de bestrijding van ongedierte? Dan is Hoekstra ongediertebestrijding u graag van dienst. We zijn gevestigd in Gieten, maar opereren in grote delen van Noord-Nederland, waaronder de regio Winschoten. U kunt bij ons terecht voor de bestrijding van insecten, knaagdieren en allerlei ander vervelend ongedierte. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het verjagen van steenmarters, in en rondom huizen (m.u.v. auto’s).

♦ Wilt u weten wat wij voor ú kunnen betekenen? Doe dan vrijblijvend een prijsaanvraag of neem contact met ons op! 

 

Schakel op tijd hulp in

Ongedierte gedijt bijzonder goed in warme, vochtige omgevingen en komt vaak af op voedsel- en afvalresten. In deze omstandigheden treffen we vaak muizen, mieren, wespen, muggen, vliegen en zilvervisjes. Niet de gasten waar u op zit te wachten. Als u er op tijd bij bent kunt u met de juiste bestrijdingsmiddelen het probleem vaak zelf verhelpen. Lukt dit niet, dan is het verstandig om zo snel mogelijk professionele hulp in te schakelen. Want hoe langer u wacht, hoe groter de kans op overlast en schade. Hoekstra ongediertebestrijding pakt het probleem altijd aan bij bij de bron. In geval van schade beschikken we over een netwerk van professionals die kunnen helpen de schade te herstellen.

 

Specialist in het verjagen van steenmarters

Steenmarters kunnen het hele jaar door voor overlast zorgen en veel schade aanrichten in en rondom uw huis. Het zijn nieuwsgierige roofdieren met scherpe tanden die graag aan dingen knagen. Ze zorgen met hun uitwerpselen ook voor veel stank en laten vaak gedode prooien achter in woningen. Omdat het een beschermde diersoort is, is het niet toegestaan om deze dieren te vangen of te doden. Heeft u in of rondom uw woning last van steenmarters? Schakel dan direct de hulp in van Hoekstra Ongediertebestrijding. HOB doet niet aan steenmarter verjaging voor auto’s.

 

Ongediertebestrijding in Winschoten? Ga voor HOB!

Bevindt u zich in de regio van Winschoten en zoekt u een bedrijf dat u kan helpen bij de bestrijding van ongedierte? HOB staat voor u klaar. De belangrijkste voordelen hebben we nog even voor u opgesomd!

  • We komen direct in actie.
  • Gediplomeerde, gecertificeerde ongediertebestrijders.
  • Uitgebreid netwerk van professionals
  • Vakkundige preventie en reparatiewerkzaamheden.
  • Gespecialiseerd in het verjagen van steenmarters.
  • Alleen bij HOB krijgt u 10 jaar garantie op steenmarter preventie!
  • Geen kleine lettertjes en onverwachte verrassingen.

Contactformulier

Ongediertebestrijding in Winschoten nodig?

Doe vrijblijvend een prijsaanvraag aan of bel!

► Neem contact op

Volg ons ook op onze social-media!: 

Youtube:Hob,Facebook:@Hob,Twitter:@hob,Instagram:hob

Wilt u meer informatie of gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!