Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 0592-262185
 Uw steenmarter verjaag specialist!

Steenmarter in huis

Wij hebben vele jaren ervaring met het verjagen van de steenmarter, wij hebben een techniek ontwikkeld die zeer effectief is voor het verjagen en weren tegen de steenmarter. Steenmarters veroorzaken vooral overlast in het huis, ze maken onder anderen: veel lawaai, een hoop schade en laten een vieze stank achter.

Wij zorgen ervoor dat u steenmarter vrij komt, dat doen wij door middel van wering en verjaging. Wij mogen de steenmarter niet bestrijden met gif omdat de steenmarter een beschermd diersoort is. Wij brengen grote deels wering aan, eerst voeren wij een inspectie uit en aan de hand daarvan gaan wij kijken wat er allemaal moet gebeuren.

♦ Wij zijn dé steenmarterspecialist van het Noorden, we hebben al vele klanten met volle tevredenheid geholpen ♦

• Daarnaast geven we een garantiecertificaat van 10 jaar op alle werkzaamheden die tegen de steenmarter zijn gericht! •

 

Steenmarter herkennen

U kunt de steenmarter op verschillende manieren herkennen, hier een paar voorbeelden.

► U hoort veel lawaai s'nachts of s'ochtends.

► U heeft een duidelijke ingang rondom uw huis.

► Er heerst een sterke geur in uw huis.

► Als er uitwerpselen zichtbaar zijn dan kunt u ze daar duidelijk aan herkennen.

► Sporen van ontlasting te zien aan het plafond.

Garantie? Bij HOB wel!

Veel bedrijven gebruiken vogelwering of ander weringsmateriaal om het dak/goot af te sluiten. Meestal werken deze methodes niet en is het een dure oplossing. Als een bedrijf zegt dat dit de manier is, vraagt u of er garantie op deze werkzaamheden wordt gegeven. Wij van HOB passen een andere techniek toe die al 20 jaar effectief wordt toegepast en geven wij al 10 jaar garantie! Zo weet u zeker dat uw huis goed is afgesloten!

Vrijblijvende prijsaanvraag

 

Steenmarter bestrijden

Wij hebben gecertificeerde ongedierte bestrijders die gespecialiseerd zijn in het verjagen van de steenmarter. Wij mogen geen steenmarters bestrijden, dit komt omdat de steenmarter een beschermd diersoort is. Daardoor wordt het extra lastig, wij hebben in 20 jaar een techniek ontwikkeld die zeer effectief is in het verjagen van de steenmarter. Wij verjagen de steenmarter niet alleen, ook kijken wij naar de toegangswegen van de steenmarter. Die toegangswegen sluiten wij af zodat de steenmarter in de toekomst niet weer binnenkomt. Steenmarters maken veel schade en lawaai, daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk professionele ongedierte bestrijders inschakelt om de schade zo minimaal te houden.

 

Hoekstra's service:

Bij ons kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en sturen u dan ook zo spoedig mogelijk een offerte. Naast bestrijden en offertes kunnen wij u ook deskundig advies geven, zo geven wij allerlei benodigde informatie om van uw ongedierte af te komen. Als u ons als uw ongediertebestrijder inschakelt, dan maken wij zo spoedig mogelijk een afspraak om vervolgens al uw ongedierte te gaan bestrijden. Wij zijn een professioneel, klantgericht, flexibel en goed bereikbaar bedrijf dat begrippen als betrokkenheid, korte lijnen en persoonlijke service hoog heeft staan. Wij blijven constant streven naar vernieuwing en verbetering van het bedrijf en onze werkzaamheden.

Heeft u een steenmarter in uw huis?

Neem dan zo spoedig mogelijk contact op voor professionele steenmarter verjaging.

► Neem contact op

 

Volg ons ook op onze social-media!:

Youtube:Hob,Facebook:@Hob,Twitter:@hob,Instagram:hob

Wilt u meer informatie of gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!