Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 0592-262185
 Uw steenmarter verjaag specialist!

Steenmarter in huis

Heeft u steenmarters in huis? Dan heeft u waarschijnlijk last van lawaai en een vieze stank en loopt u risico op schade. Omdat de steenmarter een beschermde diersoort is, is het niet toegestaan om deze dieren te vangen of met middelen te bestrijden. Hoekstra Ongediertebestrijding heeft jarenlange ervaring met zowel het verjagen als het weren van steenmarters

 

Waarom Hoekstra Ongediertebestrijding?

♦  Hoekstra Ongedierte bestrijding is dé steenmarter specialist van noord Nederland. Met onze jarenlange ervaring hebben we al veel klanten van hun steenmarter problemen afgeholpen.

♦  We geven als enige ongediertebestrijder een garantiecertificaat van 10 jaar op steenmarter preventie!

♦  Deskundig personeel dat altijd op de hoogste is van de nieuwste methoden en wetgevingen.

 

Voorkom overlast en schade aan uw woning. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

 

Steenmarter herkennen

U kunt de steenmarter op verschillende manieren herkennen, hier een paar voorbeelden.

► U hoort veel lawaai s'nachts of s'ochtends.

► U heeft een duidelijke ingang rondom uw huis.

► Er heerst een sterke geur in uw huis.

► Als er uitwerpselen zichtbaar zijn dan kunt u ze daar duidelijk aan herkennen.

► Sporen van ontlasting te zien aan het plafond.

 

Garantie? Bij HOB wel!

Veel bedrijven gebruiken vogelwering of ander weringsmateriaal om het dak/goot af te sluiten. Meestal werken deze methodes niet en is het een dure oplossing. Als een bedrijf zegt dat dit de manier is, vraagt u of er garantie op deze werkzaamheden wordt gegeven. Wij van HOB passen een andere techniek toe die al 20 jaar effectief wordt toegepast en geven wij al 10 jaar garantie! Zo weet u zeker dat uw huis goed is afgesloten!

Vrijblijvende prijsaanvraag

 

Steenmarter verjagen

Wij hebben gecertificeerde ongedierte bestrijders die gespecialiseerd zijn in het vinden en verjagen van steenmarters. Omdat de steenmarter een beschermde diersoort is mogen wij deze knaagdieren niet vangen of bestrijden. Over een periode van 20 jaar hebben wij een werkwijze ontwikkeld die zeer effectief is gebleken bij het verjagen van en weren tegen steenmarters. We sporen toegangswegen op en dichten deze vakkundig af, zodat uw woning of pand ook in de toekomst vrij blijft van steenmarters. Omdat steenmarters niet alleen lawaai maken, maar ook gezondheidsrisico's met zich meebrengen en veel schade aan kunnen richten, is het belangrijk om zo snél mogelijk professionele ongedierte bestrijders in te schakelen.

 

Hoekstra's service:

U kunt bij Hoekstra Ongediertebestrijding terecht voor bestrijding van vrijwel alle soorten ongedierte, maar óók voor deskundig advies. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Als u ons inschakelt maken we altijd eerst een afspraak om langs te komen voor een inspectie. Hoekstra Ongediertebestrijding is professioneel, klantgericht, flexibel en goed bereikbaar dat begrippen als betrokkenheid, korte lijnen en persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Wij blijven constant streven naar vernieuwing en verbetering van het bedrijf en onze werkzaamheden.

Heeft u steenmarters in huis?

Voorkom schade en overlast.

► Neem contact op

 

Volg ons ook op onze social-media!:

Youtube:Hob,Facebook:@Hob,Twitter:@hob,Instagram:hob

Wilt u meer informatie of gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!