Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 0592-262185
 

zwam bestrijding

Zwam onder de vloerZwam onder uw woning is zeer schadelijk, vaak tast het houten onderdelen van het huis aan. De zwam brengt na lange tijd zoveel schade aan uw hout waardoor het kan leiden tot instorting gevaar. Ook kunnen zwammen muren aantasten. Hierdoor is de zwam de ernstigste soort houtaantaster. Als de zwam zodanige schade kan aanbrengen dat u de beschadigde onderdelen moet vervangen.

Wij voeren eerst een inspectie uit om te kijken hoeveel schade er is, wat eraan moet gebeuren. Of het moet vervangen worden etc. Onze ongediertebestrijders zijn gecertificeerd in het bestrijden van de huiszwam. Zo kunnen wij de optimale bestrijding uitvoeren voor de beste resultaten.

Naast bestrijden gaan wij de kans op de volgende zwam zo veel mogelijk verkleinen. Wij hebben producten waarmee wij de kans op zwam verkleinen. Ook geven wij deskundig advies over de zwam, zo geven wij allerlei informatie over de zwam. Door onze snelle service en effectieve aanpak hebben wij al vele klanten met volle tevredenheid geholpen tegen de zwam.

Waarom HOB bij zwambestrijding?

Waarom HOB bij een zwambestrijding? Wij voeren een deskundige inspectie uit, zo kunnen wij de optimale bestrijding uitvoeren tegen de zwam. Daarna gaan we de zwam deskundig en professioneel bestrijden. Ook geven wij u deskundig advies over de werkzaamheden van de bestrijding van de zwam.

Naast het bestrijden zorgen wij er ook voor dat er opnieuw zwam komt zo minimaal wordt. Zo brengen wij onder andere ventilatie aan, zo wordt de kans kleiner om zwam te krijgen (preventie). HOB doet naast bestrijden veel preventieve werkzaamheden. Preventie aanbrengen is zeer belangrijk, zo wordt er in de toekomst ongedierte voorkomen.

Schimmel onder de vloer

Schimmels onder de vloer komt vaak voor, er is een mogelijkheid dat er vliegen onder de vloer zijn. Vliegen kunnen via een kapotte riolering zich snel voortplanten > Lees meer over vliegen. Ook is het mogelijk dat er water onder de vloer ligt.

HOB is de specialist bij het bestrijden en verwijderen van de zwam! Door onze effectieve bestrijding hebben wij al vele klanten met tevredenheid van hun zwam afgeholpen. HOB doet ook zwam/schimmels onder de vloer! De meeste zwammen bevinden zich ook onder de vloer waar het vochtig is.

Wij kunnen dan een uitgebreide inspectie uitvoeren om te kijken waar u last van heeft en hoe dat bestreden moet worden. Vaak bij wat oudere huizen met een houten skelet is het mogelijk dat u overlast heeft van een huiszwam, de huiszwam kan veel schade aanbrengen.

Naast hout tast het ook de muren aan bij huizen. Wij hebben gecertificeerde en professionele ongediertebestrijders die alles weten van de zwambestrijding. Zwam onder de vloer is ook zeer schadelijk voor uw gezondheid, zwam is een schimmel/bacterie dei veel schadelijke dampen uitstoot. Het is dus belangrijk als u last heeft van een zwam om de zwam zo snel mogelijk te bestrijden.

Vloerherstel door HOB

Als de zwam zodanige schade heeft aangebracht en ook uw vloer heeft aangetast, is het noodzakelijk om de vloer te vervangen. HOB kan dat voor u doen! Zo houd u alle werkzaamheden bij een bedrijf. Zo hoeft u niet nog een aannemer in te schakelen

Informatie over de huiszwam

De zwam heeft talloze schimmeldraden die zich verspreiden over de ruimte, de schimmeldraden zijn z'n 0,0016 mm groot. Het vruchtlichaam is cirkel- of ellipsvormig, die wordt maximaal 1 meter doorsnede met de dikte van 1 cm. De sporen van de huiszwam komen tot ontwikkeling op hout dat minstens 20% vocht bevat. De optimale ontwikkelingstemperatuur is 23 graden. 

Professionele zwambestrijding?

Heeft u zwam in of onder uw huis ? Vraag een vrijblijvende prijsaanvraag aan of bel!

► Neem contact op !

 

 

Volg ons ook op onze social-media!: 

Youtube:Hob,Facebook:@Hob,Twitter:@hob,Instagram:hob

Wilt u meer informatie of gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

 

Ongedierte tijdlijn Welke plaagdieren zijn nu actief?