Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 085-2003999
Of WhatsApp: 0613986578
 Wespen en wespennesten bestrijden!

Wespennest bestrijden

Wespennest bestrijdenWij bestrijden de wespen en wespennesten met bestrijdingsmiddelen, dit wordt gedaan door onze ongediertebestrijder. laat ons de wespen en wespennesten bestrijden en neem geen risico's.

Wespennest dicht bij huis? Laat het ons bestrijden wij zijn gecertificeerd en weten hoe wij de wespen bestrijden met de juiste techniek. Onze ongediertebestrijders zijn ervaren met dit soort werkzaam heden. Wij zijn zo overtuigd dat onze aanpak effectief is dat u garantie krijgt op de bestrijding die we uitvoeren!

Hoekstra's tegen wespennest:

Bij ons kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en sturen u dan ook zo spoedig mogelijk een offerte ontvangt. Naast bestrijden en offertes kunnen wij u ook deskundig advies geven, zo geven wij allerlei benodigde informatie om van uw ongedierte af te komen. Als u ons als uw ongediertebestrijder inschakelt, dan maken wij zo spoedig mogelijk een afspraak om vervolgens al uw ongedierte te gaan bestrijden. Wij zijn professioneel, klantgericht, flexibel en goed bereikbaar bedrijf dat begrippen als betrokkenheid, korte lijnen en persoonlijke service hoog heeft staan. Wij blijven constant streven naar vernieuwing en verbetering van het bedrijf en onze werkzaamheden.

Wespen en wespennesten:

De meest voorkomende wespensoort in Nederland zijn de: Gewone wesp en de Duitse wesp. Hun hebben een karakteristieke gele en zwarte dwars tekening op het achterlijf en de overgang van borststuk naar achterlijf sterk ingesnoerd. Wespen begaan een volledige gedaanteverwisseling en eind April zet de jonge koningin de eitjes af. De duur van ei tot volwassen wesp is ongeveer 3 tot 5 weken. Werksters verzorgen verder het broed van het wespennest en de bouw van het nest. De levensduur van de werksters zijn ongeveer: 6 tot 7 weken. De wespen leven in groepen bij elkaar in een wespennest. Alleen de jonge koninginnen overwinteren. Wespen voeden zich met eiwithoudend en suikerhoudend voedsel.Een wespennest word slechts een seizoen bewoond.

Schade van wespennesten:

wesp bezig met nestWespen kunnen hinderlijk en soms pijnlijke steken toebrengen. Het hoofdbestanddeel van gif van wespen bestaat uit histamine en apitoxine; een steek is meestal ongevaarlijk. De gewone-en de Duitse wesp vangen en consumeren erg veel lastige en schadelijke insecten, vooral kamervliegen en steekmuggen. een populatie van 400 wespen kan per dag wel 3000 gevangen prooidieren naar het wespennest brengen.

Wespennesten voorkomen:

Om wespen te voorkomen kunt u allerlei dingen toepassen zo kan men horren in open ramen en deuren plaatsen om eventuele wespen en vliegen te voorkomen. Ook is het verstandig om gesloten vuilcontainers en afvalemmers te kopen zodat wespen niet in de afval terecht kunnen.

Vrijblijvende prijsaanvraag

Volg ons ook op onze social-media!:

Youtube:Hob,Facebook:@Hob,Twitter:@hob,Instagram:hob

Wilt u meer informatie of gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!