Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 085-2003999
Of WhatsApp: 0613986578
 Uw steenmarter verjaag specialist!

Steenmarter in auto verjagen!

HOB heeft 15 jaar ervaring het verjagen van de steenmarter. Wij verjagen de steenmarter, maar brengen ook wering aan tegen de steenmarter!

Wering aanbrengen is belangrijk, want de steenmarter zoekt altijd naar een ingang en daarom is het belangrijk dat je wering aanbrengt zodat de steenmarter niet binnen kan komen.Wij hebben door jarenlange ervaring een techniek ontwikkeld die zeer effectief is bij het verjaging en weren van de steenmarter. De steenmarter is een prachtig dier, sommige mensen vinden het heel bijzonder en boeiend om een steenmarter in huis te hebben. Bent u de steenmarter liever kwijt dan rijk aan geluid- of stankoverlast? Wij bestrijden de steenmarter niet omdat de steenmarter een beschermd dier is en daarom zijn wij genoodzaakt om de steenmarter te verjagen.

Wij zijn dé steenmarterspecialist van het Noorden en hebben dan ook al vele klanten in volle tevredenheid geholpen!

Daarnaast geven we een garantiecertificaat op alle werkzaamheden die tegen de steenmarter zijn gericht!

Hoekstra's service:

Bij ons kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en sturen u dan ook zo spoedig mogelijk een offerte. Naast bestrijden en offertes kunnen wij u ook deskundig advies geven, zo geven wij allerlei benodigde informatie om van uw ongedierte af te komen. Als u ons als uw ongediertebestrijder inschakelt, dan maken wij zo spoedig mogelijk een afspraak om vervolgens al uw ongedierte te gaan bestrijden. Wij zijn een professioneel, klantgericht, flexibel en goed bereikbaar bedrijf dat begrippen als betrokkenheid, korte lijnen en persoonlijke service hoog heeft staan. Wij blijven constant streven naar vernieuwing en verbetering van het bedrijf en onze werkzaamheden.

Steenmarter in de auto

Een steenmarter in de auto kan veel schade achterlaten.Als u een steenmarter in uw auto hebt, laat hem dan door ons verjagen!

Meldingen van een steenmarterWij hebben gecertificeerde en professionele steenmarter verjagers die er speciaal voor opgeleid zijn, zo weten wij zeker dat wij echt goed werk leveren en garantie op onze werkzaamheden kunnen geven! Een steenmarter laat ook verschillende sporen achter. Zo kunt u buiten of binnen uitwerpselen van de steenmarter aantreffen. Normaal zijn de uitwerpselen van de steenmarter 5-10 cm lang en 1,5 cm dik en hebben ze een spitse punt. De uitwerpselen bevatten vaak haren, veren, botresten en pitten van vruchten zo kunt u herkennen of het de uitwerpselen zijn van de steenmarter. De pootafdruk van een steenmarter onderscheidt zich duidelijk van die van een kat of rat. Ook kunt u krabsporen aantreffen. Deze zijn echter niet altijd even duidelijk.

UitwerpselenOverlast van een steenmarter

De steenmarter kan veel overlast veroorzaken, zo maakt de steenmarter veel schade aan uw huis. Ook maakt de steenmarter veel lawaai en veroorzaakt het stankoverlast. Een steenmarter maakt veel lawaai wanneer u slaapt, zo kunt u de steenmarter dan horen krabben en lopen. Herkend u deze kenmerken van een steenmarter?Bel dan ons! Wij zullen de steenmarter dan verjagen!

Wilt u zien hoe een steenmarter wordt gevangen? Klik danhier.

Vrijblijvende prijsaanvraag

Volg ons ook op onze social-media!:

Youtube:Hob,Facebook:@Hob,Twitter:@hob,Instagram:hob

Wilt u meer informatie of gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!