Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 0592-262185
 

Ongediertebestrijding Steenwijk!

Maatwerk ongediertebestrijding in Steenwijk en omgeving

Woont u in Steenwijk of de nabije omgeving en heeft u last van ongedierte? Of heeft u een bedrijf dat in de omgeving van Steenwijk is gevestigd en door ongedierte wordt geplaagd? Wacht dan niet langer en schakel Hoekstra Ongediertebestrijding in. Of het nu gaat om ratten, mollen, muizen, wespen, slakken, mollen, zilvervisjes of stofluizen, door ons uitgebreide netwerk kunnen we alle soorten ongedierte bestrijden en benodigde reparatie- of preventie werkzaamheden uitvoeren. 

 

Wilt u weten wat we voor ú kunnen betekenen, of heeft u andere vragen? Vul dan ons  contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Oorzaken van overlast voor ongedierte in en rond de woning

Een van de belangrijkste oorzaken van ongedierte is de aanwezigheid van voedselresten. Dit trekt muizen, mieren, wespen en andere soorten ongedierte aan. Vooral vochtige en warme ruimtes zijn een ideale voedingsbodem voor ongedierte. Muggen, vliegjes, torren, wespen en andere kleine insecten gedijen goed in zulke omgevingen.

 

Wordt uw woning of bedrijf door zulk ongedierte geteisterd, dan is het van belang om tijdig een professional in te schakelen. Met onze jarenlange ervaring weet Hoekstra ongediertebestrijding als geen ander ongedierte effectief te bestrijden en het probleem bij de wortel aan te pakken!

 

Dé ongediertespecialist voor Steenwijk en omstreken

Hoekstra ongediertebestrijding wordt in Steenwijk en omgeving al jaren omschreven als een echte specialist in ongediertebestrijding op maat. We onderscheiden ons op verschillende vlakken van andere ongediertebestrijders en hebben voor u nog even de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet.

  • We zijn 24/7 bereikbaar en kunnen direct in actie komen
  • Gecertificeerde en gediplomeerde professionals die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen
  • Ongediertebestrijding met aandacht voor dierenwelzijn
  • U profiteert van scherpe en heldere tarieven
  • Interventie én preventie, waardoor uw woning of bedrijf ook in de toekomst vrij blijft van het ongedierte

Contactformulier

 

Ongediertebestrijding in Steenwijk nodig?

Heeft u ongedierte in uw huis of omgeving? Vraag een vrijblijvende prijsaanvraag aan of bel!

► Neem contact op

Volg ons ook op onze social-media!: 

Youtube:Hob,Facebook:@Hob,Twitter:@hob,Instagram:hob

Wilt u meer informatie of gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op! 

Ongedierte tijdlijn Welke plaagdieren zijn nu actief?