Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 085-2003999
Of WhatsApp: 0613986578
 Alle middelen tegen wespen!

Zelf wespen bestrijden

Bent u niet in de gelegenheid om de HOB-Shop te bezoeken? Dan kunt u bij dierplaagvrij.nluw producten online bestellen! Met de kortingscode ''HOB2017" ontvangt u op uw gehele bestelling 5% korting!


Wasp bag met lokstof:Wasp

Een wespenvanger die fantastisch werkt.

Deze ''wasp bag'' is een wespenvanger die heel snel en gemakkelijk wespen vangt. Met de lokstof erbij zorgt voor een snellere en een betere werking, handig te gebruiken waar wespen graag komen bijvoorbeeld terrassen en/of tuinen. Hang de zak op wanneer de wespen minder actief zijn zoals s'morgens vroeg.

Prijs:

Per set: € 15,90


Wespen spray:wespenspray

Dit is een schuimspray dat u zelf kunt gebruiken. Het beste is om het s'avonds te bestrijden want dan heeft u een kleinere kans om gestoken te worden door rondvliegende wespen. De ruimte waarin u de spray heeft gebruikt moet u grondig laten ventileren.

prijs:

Per stuk: € 11,50


Sprigone tegen kruipende insecten en wespen spray:Wespenspray

Met deze spray kunt insecten zoals zilvervisjes, kakkerlakken, mieren en wespen bestrijden.De spray is te gebruiken voor een plaatselijke bestrijding in (woon)ruimtes.  

Middel alleen aanbrengen waar kinderen van 0-4 niet bij kunnen komen en voorkom direct contact met voedingsmiddelen. Het middel blijft werken tot 4-6 week na de bestrijding, vermijd met schoonmaken de bestreden plekken zodat het middel zo lang mogelijk blijft werken.

Prijs:

Per stuk: € 13,95


Spuitbushouder:Spuitbushouder

De spuitbus houder zorgt ervoor dat u nooit vieze handen meer krijgt tijdens het spuiten.

Handig te gebruiken en past op allerlei soorten spuitbussen.

prijs:

per stuk: € 9,95