Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 0592-262185
 Vliegen bestrijden

Zelf vliegen bestrijden

 


Shoo Away Vliegenverjager:Vliegen bestrijden

De Shoo Away is een veilig en milieuvriendelijk apparaat om insecten uit de buurt te houden van voedsel. De strategisch geplaatste vleugels zullen veilig en geruisloos roteren. Bij aanraking van de vleugels stopt de Shoo Away automatisch.

Prijs:

Per stuk:   € 12,95 (excl. batterijen, zijn wel te verkrijgen bij ons)


Bayer Garden Vliegen en Muggen Spray:Vliegen bestrijden

Deze spray doodt vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten.

Prijs:

Per stuk:      € 11,45

 


Aeroxon Vliegenstrip:Vliegen bestrijden

Gifvrije vliegenval met optische lokwering. de vliegenstrip is onbeperkt en overal toepasbaar.

 

Prijs:

Per stuk:      € 3,45


StopFliesVliegen bestrijden

StopFlies maakt direct een einde aan vliegenoverlast, het is een eenvoudige en effectieve methode tegen vliegenoverlast binnenshuis en onder overkappingen. Het gepatenteerde product is gebaseerd op de wetenschap dat vliegen door de schittering van water boven zich, het gevoel van richting kwijtraken.

Prijs:

Per stuk:      € 9,95


Aeroxon fruitvliegenval:Vliegen bestrijden

De gifvrije Aeroxon Fruitvliegenval vangt hinderlijke fruit- en azijnvliegen. De vliegen worden aangetrokken door de geur van het natuurlijke lokmiddel en kleven stevig vast in de lijmlaag aan de binnenkant van de val.

Prijs:

Per stuk:   € 5,85

 


Aeroxon Vliegenvangers:Vliegen bestrijden

Geproduceerd uit uitsluitend natuurlijke grondstoffen is de Aeroxon vliegenvanger de oudste en meest milieuvriendelijke methode om vliegen te bestrijden. De vliegenvangers zijn gifvrij en reukloos.

 

Prijs:

Per stuk: €  1,95


Doctor Clean Fruitvliegjes vanger:Fruitvliegen val

De Doctor Clean fruitvliegjesvanger is ontwikkeld om de bron en hoeveelheid van fruitvliegjes te lokaliseren.

 

Prijs:

Per stuk: € 8,95


Plus Zap Vliegenlamp:plus zap Vliegen lamp

De Plus Zap Vliegenlamp insect-o-cutor is een semi-professionele lamp die vliegen lokt d.m.v. licht en deze vervolgens uitschakelt.

Prijs:

Per stuk: € 76,99

 


Ferrx Vliegenlamp:Ferxx vliegenlamp

De Ferrx insect control vliegenlamp reduccert effectief muggen, motten, (steek)vliegen en fruitvliegjes in uw tuin of woning. Voor binnen- en (beschut) buitengebruik.

Prijs:

Per stuk: € 77,14

 


Clusterbuster:

Met de Cluster Buster vangt u klustervliegen, ook wel “Pollenia rudis” genoemd.Clusterbuster

De inhoud bevat een zeer licht poeder zonder chemische of toxische stoffen. Dit poeder zorgt ervoor dat de gevangen vliegen niet meer kunnen ontsnappen. De cluster buster werkt volgens het principe dat alle vliegende ongediertes in het huis wordt aangetrokken naar het licht van de ramen. Als de insecten naar het raam vliegen 'botsen' de insecten tegen het glas. Een natuurlijke reactie van de vliegen is om omhoog dan wel omlaag te vliegen. Als gevolg hiervan verdwijnen ze rechtstreeks in de Cluster Buster. De inhoud van dit product bevat een zeer lichte poeder zonder chemische of toxische stoffen. Dit poeder zorgt ervoor dat de gevangen insecten niet meer kunnen ontsnappen.  Je kan het zien als een soort drijfzand, de insecten zakken steeds dieper in dit poeder en drogen uit eindelijk uit.

Bevestig de Cluster Buster op ramen met het meeste zonlicht (zuidwestelijk georiënteerd) voor een optimale vangst.

1 val vangt meer dan 1.000 vliegen.

Prijs:

Per stuk:  € 29,95


FFly bagly bag:

De Fly bag is een zeer efficiënte, veilige en makkelijke manier om vliegen te vangen.

U hoeft alleen water toe te voegen en een lokstof dat inbegrepen zit, de lokstof bevat een soort gist waardoor de val voor langdurig gebruik geschikt is. Handig om te gebruiken bij boerderijen en schuren of andere plekken buitenhuis, het is niet geschikt voor binnen gebruik.

Prijs:

Per set:€ 13,95