Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 0592-262185
 Ongedierte bestrijden!

Overige bestrijdingsproducten

 

Teek weg:Teek weg

Teek weg is een spay dat optimale bescherming bied voor mensen, honden,katten en paarden tegen teken voor wel 6 uur lang.

ideaal voor als u lang naar een bos gaat of activiteiten gaat doen waar teken zijn. het product bevat 0,5% lavendelolie.

Prijs:

Prijs per stuk: € 9,95


Hoy Hoy kakkerlakkenval;Kakkerlakken val

De Hoy Hoy kakkerlakken val is een lijm val die een lokstof heeft in het midden en daarom heen zitten lijm strips. De kakkerlakken komen op de lokstof af en komen in de lijm strip en blijven vast zitten ook vangt de Hoy Hoy ook andere kruipende insecten zoals: zilvervisjes, papiervisjes en pissebedden.

Prijs:

Prijs per 5 stuks: € 4,95


Kleermotval:Kleermotval

De kleermot val is een val met lokstof binnenin die feromoon bevat waar de motten op af komen en als ze er heen gaan komen ze op een lijm strip terecht en blijven ze vast plakken. effectief voor 3 maanden een is een geur-en gifvrije val. 

Prijs:

Prijs per stuk: € 8,49


Levensmiddelen  Motten val:Levensmiddelen motten val

Deze val zorgt ervoor dat uw gedroogde levensmiddelen niet worden aangetast door motten.

Er zit een lokstof( feromoon) op waar de motten op af komen en als ze op de val komen blijven ze plakken door een soort lijm. 

Prijs:

Prijs per 2: € 7,50


Slakkenvanger met lokstof:Slakkenvanger

De slakkenvanger is een soort val, die u in uw tuin kan plaatsen en slakken van 2 meter afstand lokken naar de val. Er zit een vloeistof in waar de slakken op af komen, als ze erin gaan kunnen ze er niet meer uit. De val valt niet op in uw tuin en plaats de val niet ondergronds maar net dat ze erin kunnen, anders vangt hij andere dieren bijvoorbeeld salamanders.

Prijs:

Prijs per 2: € 10,65