Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 085-2003999
Of WhatsApp: 0613986578
 Zelf muizen bestrijden?!

Zelf muizen bestrijden!

Bent u niet in de gelegenheid om de HOB-Shop te bezoeken? Dan kunt u bij dierplaagvrij.nluw producten online bestellen! Met de kortingscode ''HOB2017" ontvangt u op uw gehele bestelling 5% korting!


Detex Blocks:Detex blocks
Niet giftige lokaas blokjes om aanwezigheid van knaagdieren te controleren, bij opname is met een uv-lamp te traceren welke route het knaagdier gevolgd heeft.

Prijs:

Per blokje: € 1,00

Per bus à 8 stuks: € 6,95


AF Snappa muizenklem:Muizen val

Kunststof muizenklem, zeer effectief in het bestrijden van muizen. Voorzien van uitsparing om bijvoorbeeld pindakaas in te doen. Ook is het mogelijk om de Nara Lure lokaasblokjes toe te passen, deze zijn lang houdbaar en hebben een sterke geur waarmee muizen gelokt worden.

Prijs:

Per stuk: € 3.95


Nara Lura:Nara lure

Nara Lura is een niet giftig lokaas die lang houdbaar is en een sterke geur afgeeft, door de afmetingen zeer geschikt in een muizen of rattenval. Nara Lura is mede door de lange houdbaarheid zeer geschikt op locaties waar preventief vallen worden geplaatst.

Prijs:

Per blokje: € 1,50


AF Snappa mousebox:Muizen lokdoos

Kunststof muizendoos bestemd voor 1 val. Geschikt om uit het zicht een val te plaatsen, voorzien van een slot  ter bescherming van kinderen en/of huisdieren. Voorzien van uitsparing zodat de klem te controleren is zonder de mousebox te hoeven openen.

Prijs:

Per stuk:€ 4,00 (excl. muizenklem)

Sleutel: € 0,50


Bonirat Pasta:Bonirat pasta

Bonirat Pasta voor kleingebruik is kant en klaar lokaas in eetbare zakjes die super opgenomen worden door muizen. Inhoud: 12 x 15 gram, werkzame stof is Difenacoum

Prijs:

Per doosje: € 9,95


Muskil pasta

Muskil Pasta:

Muskil Pasta FLUO-NP is een kant en klaar lokaas tegen huismuizen en is gebaseerd op fluorescerende kleurstoffen die het lokaas makkelijk zichtbaar maken als het wordt beschenen met uv-licht. Inhoud: 20 x 10 gram, werkzame stof is Difenacoum en Bromadiolon.

Prijs:

Per doosje: € 9,95


Killgerm MAKI BLOCK:maki

Killgerm MAKI BLOCK is een kant en klaar lokaas tegen huismuizen, de blokken zijn verpakt in plastic waar en muis makkelijk doorheen bijt.

Inhoud: 8 x 25 gram, werkzame stof is Bromadiolon.

Prijs:

Per doosje: € 15,85


HOB Lokdoos

Lokaasdooje HOB Gieten:

Kartonnen doosje tegen de muizen.

Bestemd voor plaatsen van (niet giftig) lokaas op droge plaatsen.

Prijs:

Per doosje: € 0,25


Muizen lokdoos nr. 6:Muizen doos

Duurzame kunststof muizendoos bestemd voor het plaatsen van (niet giftig) lokaas.

Geschikt voor droge en vochtige ruimtes

Prijs:

Per stuk: € 2,95