Acuut ongediertebestrijding nodig?
Bel ons: 0592-262185
 Zelf mieren bestrijden!

Zelf mieren bestrijden

 


Bayer garden Mieren poeder:Mierenpoeder bestrijdingsmiddelen

Dit is een poeder dat ervoor zorgt dat als mieren in aanraking komen met dit product dat hun snel dood gaan, ook nemen de mieren dit mee naar hun nest wat ervoor zorg dat hun nest al binnen een paar dagen dood is. U moet dit product strooien bij de nestingangen en gebruik daarvoor maximaal 2 gram poeder. Gebruik dit middel niet als het binnen 24 uur gaat regenen.

Prijs:

Per stuk: € 12,95


Bayer garden Mieren lok dozen:Mierenlokdozen bestrijdingsmiddelen

Deze lok doos zorgt ervoor dat de mierennest is uitgeroeid na 3-4 week.Met 1 druk op de bovenkant staat de lok doos geactiveerd, door hun vormgeving kan de lok doos zelfs verticaal worden geplaatst. U kunt het plaatsten binnen en buitenshuis, plaats het in hun looplijn, plek waar ze binnenkomen  of op een beschutte plek waar veel mieren voorkomen. na het openen van de lok doos moet u uw handen wassen.

prijs:

Per stuk: € 4,95


Mieren en insecten spray:Mierenspray bestrijdingsmiddelen

Deze spray is te gebruiken voor mieren en ander ongedierte zoals zilvervisje bijvoorbeeld.

Het product is bestemd om te gebruiken bij naden en kieren en andere plekken waar insecten zich bevinden. Spuit totdat de plaatsten vochtig zijn. Nooit grote oppervlakken bestrijden. Het product is werkzaam tot 4-6 week na bestrijding. Vermijd deze plekken met schoonmaken voor een optimale werking.

Prijs:

Per stuk: € 10,95